Kuyucak İlkokulu
Aşağı Kuyucak Mahallesi Birecik/ ŞANLIURFA

VİZYON

Atatürk ilke ve İnkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.

MİSYON

Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.

Normal Öğretim

Başlama Saati: 08:20 Bitiş Saati :14:05

Soba

İL merkezine 97 Km , ilçe Merkezine uzaklığı 16 Km dir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yerleşim Bilgisi; Köy geniş bir düzlükte toplu yerleşme seklinde kurulmuştur. Okulumuz köy içerisinde yer almakta okulumuz bünyesinde 2 Derslik 1 Anasınıfı 3 adet WC bulunmaktadır Okulumuzun batısında Kuyucak Jandarma Karakolu bulunmaktadır.